background imageimage

Ons verhaal

Welkom bij Castive, waar we de castingsector vernieuwen met innovatie en passie voor de kunsten. Ons verhaal begint in maart 2023, toen Jordy zich afvroeg hoe filmproducties acteurs en figuranten vinden.

Na diepgaand onderzoek werd duidelijk dat er een opmerkelijk gebrek was aan moderne, efficiënte platforms in de castingsector. Geïnspireerd door dit inzicht, besloot Jordy om zelf een online castingplatform te creëren.

Enkele weken later sloten Senne, een ervaren figurant, en Lara zich aan bij het team, waardoor het Castive-team van 1 naar 3 leden groeide.

Hoewel we nog aan het begin staan, is onze ambitie duidelijk: we willen de castingsector moderniseren en een brug slaan tussen talent en kansen.

1

Onze Missie

Onze missie bij Castive is om een moderne en efficiënte oplossing te bieden voor bedrijven in de film-, media- en entertainmentsector die op zoek zijn naar acteertalent voor hun producties. Tegelijkertijd willen we een platform zijn dat artiesten ondersteunt en hen helpt bij het bereiken van hun artistieke doelen.

2

Creatieve Ontdekkingen

Bij Castive moedigen we artiesten aan om op creatieve ontdekkingsreis te gaan. Of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint, ons platform staat klaar om je te begeleiden en nieuwe mogelijkheden te verkennen.

Sluit je aan bij Castive en laat ons samen de toekomst van casting en creativiteit vormgeven. Welkom bij Castive, waar we geloven dat elk talent een podium verdient